Hypotheek banksparen

Wat is een hypotheek en welke mogelijkheden biedt banksparen?

In de basis is een hypotheek een eenvoudig product: een lening waarmee u een eigen woning koopt. Echter, door de manier van aflossen en de (fiscale) regels die hieraan verbonden zijn, blijkt een hypotheek in de praktijk vaak juist heel ingewikkeld.

Op deze website vindt u informatie over hypotheken in het algemeen en de bankspaarhypotheek in het bijzonder. Denk hierbij aan de regels en voorwaarden van hypotheken, hypotheek banksparen en de hypotheekrenteaftrek.

Overzicht informatie hypotheken en banksparen

Hypotheek vergelijken

Op termijn kunt u de hypotheekrentes van bankspaarhypotheken van een groot aantal hypotheekverstrekkers op banksparen.nl vergelijken. Op dit moment is dit echter nog niet mogelijk.

Hypotheek berekenen

Op banksparen.nl kunt u hypotheekberekeningen maken. Zo is het mogelijk om de maximale hypotheek te berekenen. Met de uitkomst van de maximale hypotheek berekening heeft u een goede indicatie wat voor u een veilige en verantwoorde hypotheek zou kunnen zijn.

Hypotheken en bankspaarhypotheken berekenen

Hypotheekinformatie

Op banksparen.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over hypotheken, hypotheekvormen en hypotheekrenteaftrek. Het meest uitgebreid wordt natuurlijk de bankspaarhypotheek besproken. Wat zijn de voordelen en nadelen van de bankspaarhypotheek? Aan welke regels moet ik voldoen bij een bankspaarhypotheek? Kan ik nog een bankspaarhypotheek afsluiten na de nieuwe regels voor hypotheekrenteaftrek in 2013. U vindt het allemaal bij de informatie.

Informatie hypotheken en banksparen

Veelgestelde vragen

Zoveel hypotheken, zoveel vragen. Daarom op banksparen.nl ook de veelgestelde vragen en antwoorden over hypotheken en banksparen. U vindt veelgestelde vragen over diverse onderwerpen, zoals hypotheekvormen, hypotheekrente, de hypotheekrenteaftrek, de maximale hypotheek berekening, kortom alles wat bij een hypotheek komt kijken.

Veelgestelde vragen hypotheken en bankspaarhypotheken

Hypotheekinstellingen

Op termijn kunt u hier een overzicht van alle aanbieders van hypotheken en de bankspaarhypotheek vinden. Daar kunt u dan per maatschappij bekijken welke hypotheken zij aanbieden en wat de hypotheekrentes per bank zijn. Echter, op dit moment is het vergelijken van bankspaarhypotheken nog niet mogelijk.

Hier kunt u de hypotheekrentes van alle hypotheekvormen vergelijken