ABN AMRO

ABN AMRO ontslagvergoeding banksparen

Actuele rente gouden handdruk banksparen

Ontslagvergoeding banksparen (gouden handdruk banksparen) kan gebruikt worden om de uitkering van een ontslagvergoeding uit te stellen (ontslagvergoeding uitstellen) of een ontslagvergoeding direct uit te laten keren (ontslagvergoeding uitkeren). Hieronder vindt u een overzicht van de bankspaarrekeningen die ABN AMRO aanbiedt op het gebied van ontslagvergoeding banksparen.

Vergelijk met andere aanbieders

Garantieregeling:
Garantiebedrag:
€ 100.000
Bankvergunninghouder:
ABN AMRO  (meer info)
Deelt bankvergunning met:
Moneyou

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele rentes van de bankspaarrekening(en) die ABN AMRO aanbiedt op het gebied van het uitstellen van een gouden handdruk uitkering.

ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening tot 50.000

NaamLooptijdRente 
Gouden Handdruk Opbouwrekening tot 50.000variabel0,01 % 

Banksparen voor het uitstellen van een ontslagvergoeding (gouden handdruk) kunt u gebruiken als u in het verleden een ontslagvergoeding heeft ontvangen, het bedrag nog niet nodig heeft en verder wenst te sparen op een bankspaarrekening. U kunt dan verder sparen en de uitkering van de ontslagvergoeding uitstellen tot een later moment. In bovenstaand overzicht vindt u een overzicht van de huidige rente tarieven van ABN AMRO op het gebied van gouden handdruk banksparen. Klik op de naam van de bankspaarrekening voor meer informatie zoals de belangrijkste voorwaarden en de historische rentes.